20 års jubilæum som dansk ejendomsmægler på Costa del Sol

I år kunne SUN PROPERTIES Marbella fejre sit 20 års jubilæum som dansk ejendomsmægler på Costa del Sol.

SUN PROPERTIES Marbella har rundet en stor milepæl, som vi er meget stolte af og hvad vi har opnået i løbet af de seneste 20 år igennem afsluttede handler og vores mange tilfredse kunder.

Vi startede i 2003 med et lille kontor i Marbella. Vi havde en klar vision om at hjælpe danskere med at finde deres drømmebolig på Costa del Sol. Vi var dedikerede til at give vores kunder den bedste mulige service, og vi var fast besluttet på at blive den førende danske ejendomsmægler på Costa del Sol.

Gennem årene har vi vokset støt og vi er et team af erfarne og kompetente medarbejdere, der er specialiseret i salg af boliger på Costa del Sol. Vi tilbyder et bredt udvalg af boliger, fra lejligheder og villaer til byggegrunde og investeringsejendomme.

Vi har hjulpet mange danskere med at finde deres drømmebolig på Costa del Sol. Vi har hjulpet dem med at finde den perfekte placering, den rigtige størrelse og til den rette pris. Vi har også hjulpet dem med at gennemføre handlen på en sikker og effektiv måde.

Vi er taknemmelige for den tillid, som vores kunder har vist os gennem årene. Vi er forpligtet til at fortsætte med at give vores kunder den bedste mulige service mange år endnu, og vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer.


 

Projektbolig på Costa del Sol

I de seneste år har vi set, at der er sket en stor stigning i efterspørgslen efter projektboliger på Costa del Sol. Dette skyldes en række faktorer, herunder:

  • Den stigende efterspørgsel efter boliger på Costa del Sol generelt
  • Muligheden for at sætte sit personlige præg på boligen efter eget ønske
  • Muligheden for at spare penge på de månedlige omkostninger

Muligheden for at designe boligen efter eget ønske

En af de vigtigste fordele ved at købe en projektbolig er, at man har mulighed for at designe boligen efter eget ønske. Dette giver køberen mulighed for at vælge den perfekte placering, den rigtige størrelse og de rigtige faciliteter.

For mange købere er det vigtigt at kunne tilpasse boligen til deres individuelle behov og ønsker. Projektboliger giver dem denne mulighed, og det er derfor en attraktiv mulighed for mange danskere.

Muligheden for at spare penge på de månedlige omkostninger

Projektboliger er ofte mere energieffektive end ældre boliger. Dette skyldes, at de er bygget med nyere teknologier og materialer.

Dette kan betyde, at man kan spare penge på de månedlige omkostninger til varme, el og vand.


 

Hold dig opdateret

Ønsker du at holde dig opdateret med de nyeste projekter det kommer til salg på Costa del Sol og andre interessante bolignyheder, så tilmeld dig vores nyhedsmails


 

Kontakt os i dag!

Lad os hjælpe dig med at finde din nye drømmebolig på Costa del Sol

Ønsker du at vide mere om projektboliger til salg på Costa del Sol så gå direkte til vores hjemmeside, hvor du finder mere end 200 projektboliger!

Hvis du overvejer at købe en projektbolig på Costa del Sol, er det vigtigt, at du gør din research grundigt. Du bør tale med en ejendomsmægler, der har erfaring med projektboliger på Costa del Sol.

Kontakt os i dag - Lad os hjælpe dig med at finde din nye drømmebolig på Costa del Sol!

Similar News Articles

International Appeal Costa del Sol Real Estate

International Appeal Costa del Sol Real Estate

New Properties in Costa del Sol are being snapped up by international buyers Nestled along Spain's southern c...

READ MORE
Málaga Real Estate Market Update 2024

Málaga Real Estate Market Update 2024

Rising Housing Prices in Malaga As 2024 unfolds, Malaga’s real estate landscape is witnessing a significant r...

READ MORE
The Sky Villas: A New Era of Luxury in La Quinta, Benahavis

The Sky Villas: A New Era of Luxury in La Quinta, Benahavis

Unlocking the Door to Unparalleled Elegance Sun Properties Marbella is thrilled to introduce The Sky Villas,...

READ MORE